Sosyal Medya Uzmanlıkları

SOSYAL MEDYA HIZMETLERISocial media communication concept

Sosyal Medya Çözümleri Sunuyoruz!

İleri Bilişim dinamik bir yapı ile kurulmuş dijital medya ekibidir ve deneyimli sosyal medya uzmanları ile markalara özel sosyal medya çözümleri geliştirip bu çözümleri uyguluyoruz. Markalara özel hedefleri belirliyor ve markanızı rakiplerinizden ayıran özelliklerin belirliyoruz. Orta ve uzun vadeli pazarlama stratejileri geliştirerek bu stratejilimizi online ve offline mecralarda hayata geçiriyoruz. Hedef kitlenizi göz önünde tutatak markanızın duruşuna ve imajına uygun olan sosyal medya mecralarını seçiyoruz.

İçerik Çözümleri Sunuyoruz!

Dijital alanda yapılacak olan çalışmaları özel günler ve marka politikalarına göre planlıyor, aylık güncel dinamiklere göre hazırlıyor ve her zaman online bir marka olmanızı sağlıyoruz. Yapılan çalışmaları aylık düzenli ve detaylı raporlarla sizlere sunarak sonraki ayların planlarını yapıyoruz. Böylece sürekli kendini geliştiren bir marka olmanızı sağlıyoruz.

Dijital Reklam Çözümleri Sunuyoruz! 
İleri Bilişim olarak ayrıca marka özelinde hazırladığımız değerli içeriklerin daha fazla kişiye veya sosyal medya üzerinde yapacağımız projelerin ulaşmasını istediğimiz niş kitleye yönelik Facebook reklam yönetimini yapıyoruz.

Basılı Reklam Hizmetlerinde Yaratıcı Çözümler Sunuyoruz!

Markalarımız için geliştirilen kampanyaların ve tanıtımların online ve offline çalışmalarınızda ekibimizle birlikte yaratıcı çözümler sunuyor, çözümleri hayata geçiriyor ve uygulama sırasında markanız adına çalışmaları tamamlıyoruz. Markanızın tanıtımı ve kampanya duyuruları için gerekli olan dergi, gazete ilanları, broşür, katalog çalışmaları gibi bütün indoor ve outdoor çalışmalarında destek veriyoruz.

Mobil Uygulama Çözümleri Sunuyoruz!

Ayrıca markalara dijital çözümler sunarken mobil uygulamalar geliştiriyor, özel uygulamalar hazırlayarak her zaman yeniliği takip etmeyi hedefliyoruz.

Sosyal Medya Aracılığı İle Dijital Çağ İçinde Şirketinize;

Müşteri portföyünü genişletmek,

Takipçi sayınızı arttırmak,

Sosyal medya hesaplarınızın onaylı (offical) hesap olmasını sağlamak,

Dijital itibarınızı yönetmek,

Şirketinize ait ürünlerinizi tanıtmak istiyorsanız işte

İleri Bilişim burada devreye giriyor. Sistemli ve tek elden çalışma prensibi ile şirketinizde sosyal medyada alanında tanınma ihtiyacını durumunda en doğru ve güvenilir adrestesiniz.

Sosyal Medya Alanına Ait Hizmetlerimiz:

  • Sosyal medya hesaplarının açılması ve yönetimi
  • Sosyal medya içeriklerinin hazırlanması
  • Detaylı iletişim takvimi
  • Sosyal medya pazarlama
  • Haftalık içerik planlarının hazırlanması
  • Yarışma ve kampanya yönetimi
  • Kriz yönetimi
  • Monitoring (Sosyal medya ortamında ve web dünyasında kurumunuz, ürün ve hizmetlerinizle ilgili kontrolünüz dışında doğan olumlu ve olumsuz gelişme ve yorumların anında yakalanması, yönetimi ve cevap sunulması süreci.)
  • Raporlama
  • Karşılaştırmalı Sektörel Analiz
  • Bunların da yanında,
  • Firmanızın bakış açısına göre amaçlar hedeflemek.
  • Hangi gönderiniz daha çok beğenildiğini tespit edip raporlamak

Gönderilerinizin sizin şirketinizde ki hizmetle yakından ilgisi olan insanlara sunulması

Takipçilerinizin hangi gün ve saatlerde hesaplarınızı daha çok ziyaret ettiğinin bilgisine ulaşıyoruz.

Müşteri Hizmetleri : 0312 666 57 10